Kies voor ophalen of bezorgen

We houden het graag simpel; we bezorgen overal in Nederland. Én je kan je box door heel Nederland ophalen! We bouwen daar drive-thru's, zodat je veilig je box kan ophalen, zonder contact met ons. Alles conform de Corona veiligheidsmaatregelen. Hieronder vind je onze locaties, waar je je box op kan halen.

OVERSCHOT BOEREN

Dagelijks rijdt Boerschappen langs tientallen boeren in Nederland om alle overschotten op te halen. Met die producten stellen we de boxen samen. Deze producten zijn vers, gezond én lekker. Bovendien betalen we de boeren een eerlijke prijs voor hun goede werk. 

Meedoen

OVERSCHOT ONDERNEMERS

In deze tijd blijven veel ondernemers zitten met voedsel overschotten. Dat is zonde, want wij willen voorkomen dat er voedsel wordt weggegooid. Samen met ondernemers kijken we welke producten bij Boerschappen passen, en die zie je dan snel terug in onze (tijdelijke) boxen!

Meedoen

Toffe & tijdelijke boxen!

Met liefde en veel kennis van goed eten, stellen we deze tijdelijke boxen voor je samen. We helpen je graag om lekker & verrassend te koken, met de producten van de Nederlandse boer. 

Onze boxen

KOKEN ALS EEN CHEF

Samen met onze chefs maken we zorgvuldig samengestelde boxen, die voorzien zijn van toffe en verrassende recepturen, zodat je precies weet wat je ermee kan doen. Jij investeert tijd, wij zorgen voor de kennis en producten. 

ZORG VOOR ELKAAR

Samen de schouders eronder, zonder dat het ingewikkeld wordt. Sterker nog; we maken helpen leuk en gemakkelijk. En als we dit een tijdje volhouden, eten we de overschotten op en leren we op nieuwe manieren koken. Je kunt zelf ook een donatie doen voor een hulpbox of een maaltijd kopen voor iemand die hem goed kan gebruiken.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.